Microsoftin mittava Halo-kokoelmapaketti Halo: The Master Chief Collection on kuin onkin tulossa vihdoin pc:lle. Paketti ilmestyi alunperin Xbox Onelle marraskuussa 2014, mutta spekulaatiot pc-versiosta pysyivät vahvoina vielä pitkään tämän jälkeen.

Alunperin paketti piti sisällään Halo: Combat Evolved Anniversaryn, Halo 2: Anniversaryn, Halo 3:n ja Halo 4:n, saaden jälkikäteen myös tuen vielä Halo 3: ODST:n kampanjalle. Pc-version myötä Halo: Reach lisätään myös vielä osaksi settiä kaikilla alustoilla. Pc:llä kaikki pelit tukevat tietysti hiiren ja näppäimistön käyttöä, niin kuin myös 4K-resoluutiota.

Pc-julkaisu ei tapahdu tosin yhtenä könttänä. Microsoftin mukaan Halo-käännökset on rakennettu varta vasten pc:tä ajatellen, joten niiden julkaisu tapahtuu myös yksitellen ensiluokkaisen kokemuksen varmistamiseksi. Pelien ostaminen pc:llä on näin ollen siis myös mahdollista yksittäin.

Ensimmäisenä ulos saapuu Reach, jonka jälkeen julkaisut tapahtuvat ykkösestä neloseen järjestyksessä.

Saataville pc:n Halo: The Master Chief Collection -pelit tulevat niin Microsoft Storeen kuin Steamiinkin. Lisää julkaisuista on määrä kuulla Halo Championship Series Invitational -tapahtumassa maaliskuun 15.-17. päivä.

Lähde: Xbox Wire

Lisää luettavaa