Halo Infinite -johtokehittäjä jätti Microsoftin – uuden sukupolven suunnitelmat pysyvät ennallaan

Halo Infiniten kehitysjohdossa on tapahtunut muutoksia vuosi ennen julkaisua.

16.8.2019 21:09

Reilun vuoden päässä siintävän Halo Infiniten johtopuolella on tapahtunut muutoksia.

Microsoft on vahvistanut Kotaku-sivustolle, että peli luovana johtana toiminut Tim Longo ei ole enää osa yhtiötä. Kotakun lähteiden mukaan Longon rooli oli muuttunut kehittäjä 343 Industriesin sisällä muutama viikko sitten ja että hänen varsinainen lähtönsä tapahtui tällä viikolla.

Longo oli toiminut 343:lla aiemmin myös Halo 5: Guardiansin luovana vetäjänä. Ennen Halo-keikkojaan hänet on tunnettu varsinkin Star Wars -räiskintä Republic Commandon ohjaajana ja vuoden 2007 Tomb Raider: Anniversaryn luovana johtajana.

– Eri tiimijäsenten roolit ja vastuut muuttuvat jatkuvasti läpi kehityksen pelin tarpeiden mukaisesti. Meille on ollut hiljattain kaksi muutosta Halo Infiniten kehittäjätiimiin, Microsoft toteaa tiedotteessaan.

Longon lähdön ohella Microsoft kertoo, että Halo Infiniten vastaavana tuottajana toiminut Mary Olson on siirtynyt pelin kampanjaa vetävän kehitystiimin johtoon päätuottajan asemassa. Pelin tuotannon ja yleisen luovan vision vetämistä hoitaa Microsoftin mukaan edelleen 343 Industriesin studiojohtoa edustava Chris Lee.

Halo Infiniten on yhä määrä ilmestyä vuoden 2020 lopulla yhdessä Microsoftin seuraavan sukupolven pelikonsolin kanssa. Uuden laitteen lisäksi se on työn alla kuitenkin myös Xbox Onelle ja pc:lle.

Microsoft on toistaiseksi ollut vielä hyvin vähäsanainen Halo Infiniten suhteen. Sen kuitenkin on luvattu vievän sarjaa uusille urille.

Lähde: Kotaku

Lisää luettavaa