Halo 5:n beta pyörii 60 fps -ruudunpäivitysvauhdilla, mutta vajaalla resoluutiolla

Kehittäjä 343 Industries on kertonut yksityiskohtia Halo 5: Guardiansin moninpelibetatestistä.

11.11.2014 08:00

343 Industries on paljastanut teknisiä yksityiskohtia Xbox Onen tulevasta yksinoikeusräiskintäpeli Halo 5: Guardiansista.

Kehittäjästudion mukaan Halo 5: Guardians pyörii ainakin betatestinsä aikaan vielä 720p -resoluutiolla ja 60 kuvaa/sekunti -ruudunpäivitysnopeudella. Joulukuussa alkavan moninpelibetatestin pääpaino on kuitenkin studion pomo Josh Holmesin mukaan pelattavuuden hiomisessa.

-Tasapainotamme ja säädämme pelimekanismeja. Kaikki graafinen kiillotus ja optimointi tapahtuu tyypillisesti tuotantosyklin loppupäässä, Holmes muistuttaa.

-Tämä ei tule olemaan pelin lopullinen resoluutio. Voitte kuvitella, että projektin lopun ajan keskitymme kiillottamaan pelin ulkoasua. Voitte odottaa sen näyttävän upealta ilmestyessään.

Kolmen viikon mittainen betatesti on saatavilla joulukuun lopusta alkaen Halo: The Master Chief Collectionin oostajille. Halo 5: Guardiansin betatestissä on mukana kaikkiaan kolme pelimuotoa ja seitsemän karttaa, joiden valintaan 343 Industries aikoo päästää pelaajat osallistumaan.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa