Halo 5: Guardians moninpelibeeta käynnistyy joulukuun 29. päivä, Microsoft vahvisti tiistaisessa Gamescom-lehdistötilaisuudessa. Räiskimään ollaan pääsemässä aina tammikuun 18. päivään asti.

Beeta tarjoaa kaikkiaan kokeiltavaksi seitsemän karttaa kun taas toiminta itsessään keskittyy kahdeksan pelaajan väliisin tiimipohjaisiin areenaräiskintöihin. Pelitiloja tarjolla on kolme, aseita 11, ja onpa mukaan ujutettu myös jo kepeitä mahdollisuuksia kustomoida omaa spartan-solttuaan ulkoisesti.

Kuten aiemmin jo E3-messuilla vahvistui, on beetaan mahdollista päästä mukaan hankkimalla Halo: The Master Chief Collectionin Xbox Onelle. Sekä beetasta että The Master Chief Collectionista voi kurkata uudet videot ohesta.

Pikaisen videoesittelyn Microsoft on tarjonnut myös Xbox Onen uudesta Halo Channel -näkymästä. Sen tarkoituksena on tuoda yhteen kaikki mahdolliset Halo-kokemukset ja tarjota näin pelaajille virtaviivainen pääsy niin peleihin, Twitch-lähetyksiin kuin myös muunlaiseenkin pelisarjaan liittyvään materiaaliin.

Lisää luettavaa