Half-Lifen suuri faniuusioversio Black Mesa on nyt kokonainen

Fanivoimin syntynsä saanut ensimmäisen Half-Lifen uusioversio on viimein loppusuoralla.

28.12.2019 11:04

Reilun vuosikymmenen takaisista faniprojekteista alkunsa saanut Half-Life-uusioversio Black Mesa on siirtynyt pitkään jatkuneen varhaisjulkaisuvaiheensa loppusuoralle. Pelin lopun muodostava Xen-osuus siirrettiin jouluna virallisesti Black Mesan testaushaarasta osaksi pelin varsinaista pääversiota ja näin edessä on enää viimeinen joukko teknisiä viilauksia ennen Black Mesan virallista julkaisua.

– Peli on yhä early accessissa, jotta voimme kerätä aina vain enemmän dataa ja bugiraportteja useammilta pelaajilta ja laitteilta. Seuraamme ihmisten pelaamista ja kuuntelemme, miten voimme vielä parantaa peliä sen seuraavaa isoa päivitystä varten, joka johtaa early accessin päättymiseen. Kenttien hiomisen ohella haluamme katsoa peliä vielä kokonaisuutena ennen virallista julkaisua, Black Mesaa työstävä Crowbar Collective -tiimi toteaa.

Black Mesa on ollut saatavilla Steamin varhaisjulkaisupelinä aina vuodesta 2015 lähtien ja juuri sen isosti uudelleenrakennettu Xen-osa on ollut kehittäjien huomion kohde viimeiset vuodet. Tarkoituksena Black Mesa olisi saada julkaistua valmiina tuotteena vuoden 2020 aikana. Viimeisistä bugilöydöistä riippuen peli saattaa ennen virallista julkaisuaan saada vielä kuitenkin pienemmän 0.91-päivityksen, joka hajanaisten viilausten ohella esittelee peliin joukon uusia saavutuksia.

Black Mesa kustantaa noin 18 euroa. Hinnan ole määrä muuttua virrallisen julkaisun jälkeenkään.

Lähde: Steam

Lisää luettavaa