Half-Life 2 – ja Portal-käsikirjoittaja Chet Faliszek jättää Valven

Valve on menettänyt jälleen yhden veteraaneistaan, kun yhtiössä 12 vuotta työskennellyt Chet Faliszek siirtyy uusiin hommiin.

2.5.2017 10:00

Pelialan veteraani Chet Faliszek on päättänyt päättää 12-vuotisen työuransa Valvella ja lähtenyt uusien haasteiden pariin.

Faliszek tunnettiin kehittäjien keskuudessa Valven kasvoina ja viimevuosina hän vastasi yhtiönsä VR-puolen vastaavana kehittäjien suuntaan. Pelaajille mies on kuitenkin paremmin tunnettu käsikirjoittajana, jonka käsialaa ovat muun muassa molemmat Portalit, Left 4 Deadit sekä Half-Life 2: Episode One ja Two.

Hän ei kuitenkaan paljastanut vielä, mitä tulevaisuus tuo hänelle tullessaan mutta kertoi kuitenkin, ettei Valven lähtöön liity mitään ihmeellisyyksiä:

– Siihen ei liity mitään ihmeellistä tai dramaattista. Työskentelin siellä 12 vuotta, julkaisin muutamia mahtavia pelejä ja loistavia laitteita ja halusin muuttaa asioita. Tulevista suunnitelmistani ei ole vielä uutisia, kerron kun niin tapahtuu.

Valvelta lähtivät hiljattain myös Faliszekin kanssa yhteistyöstä tunnetut Eric Wolpaw aiemmin helmikuussa sekä Mark Laidlaw viime vuonna.

Lähde: GamesIndustry.biz

Lisää luettavaa