Häiriintynyt traileri sen paljastaa: The Binding of Isaac tuo painajaisia syksyyn

Kolmen vuoden takaisen The Binding of Isaacin uusioversio on saamassa julkaisunsa marraskuussa uusin kikoin varustettuna.

5.9.2014 19:27

2D-räiskintää siitä persoonallisemmasta ja häiriintyneemmästä päästä tarjoava The Binding of Isaac: Rebirth on saanut julkaisupäivän.

Nicaliksen ja Super Meat Boysta tunnetun Edmund McMillenin yhteisvoimin työstetty peli on saapumassa Steamiin Windows-, OS X- ja Linux-version voimin 4. päivä marraskuuta. Euroopassa PlayStation 4:llä ja Vitalla pelaaminen voidaan aloittaa päivää myöhemmin.

The Binding of Isaac: Rebirth on uusioversio McMillenin ja Florian Himslin alkujaan vuonna 2011 julkaistusta saman nimisestä pc-pelistä. Varsin mojovan kannattajakunnan kasvanut pienpeli saa Rebirthin myötä uuden 16-bittisiä pelejä mukailevan ulkoasun sekä joukon uutta sisältöä niin uusien tavaroiden, vihollisten alueiden kuin mekaniikkojenkin myötä. Kahden pelaaja yhteistyökin luonnistuu tällä kertaa.

Mikäli alkuperäisen The Binding of Isaacin jo omistaa, voi Rebirthin ennakkotilata Steamista vielä 33 prosentin alennuksella. Normaalihinnaltaan peli kulkee 15 euron tietämillä.

Lisää luettavaa