Hahmoluokat ja kustomointi nousevat valokeilaan Battlefield V:n uudella Gamescom-trailerilla

Omien hahmojen kustomointia esitellään tarkemmin Battlefield V:n uudella trailerilla.

22.8.2018 07:55

EA on julkaissut parhaillaan Saksassa meneillään olevan Gamescomin kunniaksi uuden trailerin Battlefield V:stä, jonka hahmoluokat ja kustomointi joutuvat erityiseen syynäykseen.

Battlefield V tuo pelisarjaan itse luodut komppaniat, joihin pelaajat voivat valita haluamansa hahmoluokat, aseet ja ajoneuvot valmiiksi sekä kustomoida näiden ulkonäön mieleisekseen.

Alkuun valittavissa on tiedustelija, rynnäköijä, lääkintämies sekä tukihenkilö, joilla kullakin on pelisarjalle tuttuun tapaan omat varusteet ja kyvyt käytettävinä. Lisää hahmoluokkia aukeaa kokemustasojen myötä. Myös aseilla ja ajoneuvoilla on eräänlaiset kykypuut, jotka tuovat näille erikoistumismahdollisuuksia.

Kykyjen lisäksi komppaniansa ulkonäköön pääsee myös puuttumaan erilaisilla kosmeettisilla esineillä, joita ansaitaan peliä pelaamalla. Julkaisussa pelaajat pääsevät räätälöimään ainoastaan sotilaitaan, mutta DICE on luvannut lisäävän myöhemmin mahdollisuuden kustomoida myös ajoneuvoja.

Uusia ominaisuuksia ja räiskintää päästään testaamaan käytännössä ensi kuussa, kun pelin avoin beta käynnistetään 6. syyskuuta. Pelin ennakkotilaavat pääsevät tantereelle puolestaan paria päivää aiemmin 4. syyskuuta.

Battlefield V julkaistaan pc:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle 19. lokakuuta.

Lisää luettavaa