Haasteellaan jo monet luhistanut Rain World laajenee uusiin mittakaavoihin

Rain World -selviytymiseikkailuun saadaan vielä uutta sisältöä, joka tekee siitä sekä potentiaalisesti helpomman että haastavamman.

1.7.2017 16:15

Haastava ja tarkoituksellisesti varsin epämääräinen tasoloikkapeli Rain World on saamassa laajennuksen. Julkaisuajankohtaa uudelle sisällölle ei ole vielä vahvistettu, mutta sen on saapuessaan tarkoitus monipuolistaa pelikokemusta varsin laaja-alaisesti.

Etunenässä laajennus lisää Rain Worldiin kaksi uutta pelattavaa hahmoa. Toinen näistä on julman pelimaailman kanssa paremmin ja vähemmällä ruoalla toimeen tuleva munkki, joka potentiaalisesti tekeekin pelistä hieman helpomman heikommasta fyysisestä rakenteestaan huolimatta. Toinen uusista hahmoista on vastaavasti aggressiivisempi metsästäjä, joka on aiempaa vahvempi ja ketterämpi, mutta vaatii yhtälailla enemmän ruokaa selviytyäkseen.

Samaan syssyyn kehittäjä Videocult on tuomassa Rain Worldin maailmaan myös uusia eliöitä, joista monet vaikuttaisivat olevan varsin ilkeitä päähahmoa kohtaan. Hieman yllättäen peliin ilmestyy samalla maksimissaan neljää pelaajaa tukeva moninpeli, jota päästään koluamaan yli 50 kentässä ja useammassa eri pelitilassa.

Laajennuksen yhteydessä Rain Worldiin on luvattu lisäksi ainakin pc:llä työkaluja omien kenttien luomiseen ja jakamiseen.

Hinnoittelua uudelle lisärille ei ole vahvistettu. Lisää uutta sisältöä esitteleviä gif-animaatioita löytää lähdelinkistä.

Lähde: Kickstarter

Lisää luettavaa