Grand Theft Auto V valmistui, Rockstar ja Sony varoittavat vuodosta

Grand Theft Auto V on valmistunut. Samalla siitä on tosin vuotanut nettiin hajanaista materiaalia PlayStation 3:n ennakkotilaustiedoston kautta.

25.8.2013 08:09

Grand Theft Auto V on valmistunut ja näin ollen valmis lähtemään monistettavaksi kauppoja varten. Rockstar on vahvistanut asian omilla kotisivuillaan, joilla se on tosin samalla myös tiedottanut, että pelistä on hiljattain vuotanut erilaista materiaalia pelaajien käsiin eurooppalaisen PlayStation Storen kautta.

Sonyn oman tiedonannon mukaan vuoto johtuu Grand Theft Auto V:n ladattavissa olleesta digitaalisesta ennakkotilaustiedostosta, jonka sisuksista on onnistuttu kaivamaan yhtä jos toista yksityiskohtaa peliin liittyen. Seuraavat viikot lieneekin syytä ottaa erityisen varoen internetissä, mikäli pelistä ei halua tietää ennen julkaisua enempää kuin Rockstar on halunnut itse kertoa.

Ennakkotilaustiedoston ei pitäisi enää olla ladattavissa.

Grand Theft Auto V saadaan PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle syyskuun 17. päivä. Pelistä julkaistiin hiljattain joukko uusia virallisia kuvia, joihin pääsee käsiksi pelin kotisivujen kautta.

Lähde: Rockstar, PlayStation Blog

Lisää luettavaa