Näyttelijä Lindsey Lohan haastoi viime vuonna GTA V -pelin julkaisijan Take-Two Interactiven sekä pelin tehneen Rockstar Gamesin oikeuteen. Lohanin mielestä GTA V:stä löytyvä pelihahmo Lacey Jones oli mallinnettu Lohanista itsestään.

Alkujaan syytteessä oli mukana kymmenen sivua erilaisia todisteita. Tämän vuoden elokuussa Rockstar ja Take-Two vaativat syytteen hylkäämistä, sillä heidän mukaansa Lohan haastoi heidät oikeuteen saadakseen vain huomiota. Näin ei kuitenkaan ainakaan vielä ole käynyt. Itse asiassa Lohanin edustajisto on tuonut oikeussaliin nyt 67 lisäsivua erinäisiä todisteluja siitä, että hänen näköishahmoaan on käytetty pelissä luvatta.

Uusi syyte kertoo olevansa kaikkien julkisuuden henkilöiden asialla. Syytteen mukaan julkkisten kuten muusikoiden, näyttelijöiden ja urheilijoiden näköishahmoja käytetään markkinoinnissa harva se päivä, ja tällaiselle hyväksikäytölle on tultava loppu.

Ennen kuin GTA V -peliä edes julkaistiin, Lacey Jonesin sanottiin olevan mallinnettu Shelby Welinder -nimisen naisen mukaan. Kuvan hänestä näet alta.

Jotenkin tässä on nyt tunne, että tämä saaga jatkuu vielä pitkään.

Lähde: IGN.

Lisää luettavaa