GTA Onlinen uusi laajennus erottelee todelliset rikollisnerot kurjista kätyreistä

Rikollisneron uralle haikailevat saanevat reilusti irti GTA Onlinen uusimmasta laajennuksesta.

11.12.2015 11:00

Verkkopelihitti GTA Online laajenee jälleen ylitseampuvalla lisäsisällöllä.

Tämänkertainen Executives and Other Criminals -laajennus keskittyy rikollisnerojen ylelliseen elämään. Uuden lisäsisällön myötä pelaajat voivat perustaa omia rikollisjärjestöjään tuoreiden tehtävien ja haasteiden perässä, ja niittää kovan työnsä hedelmät maineen ja mammonan muodossa. Kovimmat jengipomot voivat palkata muita pelaajia henkivartijoikseen, mutta mikään ei kuitenkaan estä varsinaisesti kilpailevia ryhmärämiä laittamasta VIP-pomojen päitä pölkylle.

Korkealentoista elämäntyyliä tukemaan tuodaan liuta uutta omistettavaa luksusasunnoista naurettavan hyvin varusteltuihin jahteihin, ja jengien välisiä yhteenottoja voi maustaa vaikkapa raskaasti aseistetuin limusiinein. Pelin Freemode-tilaa rukkaillaan tukemaan rikollisjärjestöjen toimintaa, ja uusi Extraction-pelitila tarjoaa tiivistunnelmaisia hetkiä samankaltaiseen henkeen.

Executives and Other Criminals ilmestyy kaikkien GTA Online -pelaajien saataville ilmaiseksi pc:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle ensi viikon tiistaina 15. joulukuuta. 

Laajennuksen tarjontaa voi tutkailla videomuodossa alta.

Lähde: Rockstar Newswire, VG247

Lisää luettavaa