GTA Onlinen kuumottava uusi pelitila nostaa tuskan hikipisarat ohimoille

GTA Onlinen uusi Every Bullet Counts -pelitila pakottaa taktikoimaan.

9.12.2015 12:31

Supersuosittu GTA Online kääntää kuumotusnapit reilusti kaakkoon.

GTA Onlinen erilaisia erikoispelitiloja tarjoilevaa Adversary-katalogia laajennettiin eilen tuoreella Every Bullet Counts -lisäyksellä, jonka voisi kuvitella ahdistavan taitavampiakin pyssysankareita. Every Bullet Counts usuttaa neljä pelaajaa kerrallaan pikkuruisella alueella käytävään kuolemantaistoon, jonka voi voittaa vain kaikki muut vastustajat murhaamalla.

Sinänsä kulunutta kaavaa maustetaan sillä, että kullekin osanottajalle suodaan vain pistooli, joka on ladattu kahdella panoksella. Vaikka kaksi muuta kanssapelaajaa saisikin hengiltä harkituin laukauksin, täytyy kolmas laittaa lihoiksi käsipelillä. Liikkeessä pysymisen on myös pakko olla jatkuvasti prioriteettilistan kärjessä, sillä yli viisi sekuntia samassa paikassa kykkivien pelaajien olinpaikat paljastetaan kilpailijoille välittömästi.

Hengästyttävä Every Bullet Counts löytyy ilmaiseksi jokaisen GTA Online -pelaajan kätköistä nyt niin Xbox Onella, PlayStation 4:llä kuin pc:lläkin, ja siitä on saatavilla neljä eri karttavariaatiota.

Lähde: Rockstar Newswire, GamesRadar

Lisää luettavaa