GTA-julkaisija nappasi ”Assassin’s Creedin isän” uuden Ancestors-suurpelin talliinsa

Take-Two perusti uuden julkaisujaoston, joka on napannut talliinsa nimekkäitä indie-kehittäjiä.

7.2.2018 23:10

Rockstarin ja 2K Gamesin emoyhtiö Take-Two Interactive julkaisee Patrice Désilets’n seuraavan suurpelin, Ancestors: The Humankind Odysseyn. Désilets tunnetaan tätä nykyä parhaiten Assassin’s Creed -sarjan alkuperäisenä luovana voimana.

Ancestors julkistettiin jo vuonna 2015. Sen oli alkujaan tarkoitus olla episodimainen seikkailupeli, joka sisältää resurssien keräystä ja selviytymiselementtejä. Désilets on kuitenkin vahvistanut myöhemmin, että Ancestors on kasvanut omaksi kokonaisuudekseen episodien sijaan. Pelin on kerrottu käsittelevän ihmiskunnan hienoimpia hetkiä ja kehitysaskeleita.

Take-Two on muodostanut myös uuden Private Division -nimisen julkaisujaoston, joka keskittyy julkaisemaan Désilets’n johtaman Panache Digital Gamesin kaltaisten itsenäinäisten pelistudioiden luomuksia.

Ancestors: The Humankind Odysseyn lisäksi Private Divisionin olisi tarkoitus julkaista useampi roolipeli. Näihin lukeutuvat Obsidian Entertainmentin nimeämätön projekti, jota johtaa Fallout-luojat Tim Cain ja Leonard Boyarsky, sekä työnimellä Project Wight kulkeva peli, jota työstää DICE:n entisten työntekijöiden David Goldfarbin ja Ben Cousinsin perustama The Outsiders.

Private Divisionin julkaisulistalle lukeutuu myös tieteisräiskintä V1 Interactivelta, jonka on perustanut Halon luojiin lukeuvan Marcus Lehto, sekä Take-Twon aiemmin hankkima Kerbal Space Program,

Ohessa Private Divisionin perustamisesta ja tavoitteista kertova julkistusvideo.

Lähde: Take-Two, VG247

Lisää luettavaa