GTA-huhu sen kuin voimistuu – ikärajaluokitus vihjaa Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editionin tulosta

Grand Theft Auto III:n, Vice Cityn ja San Andreaksen paluusta on huhuiltu jo tovin aikaa.

8.10.2021 16:38

Grand Theft Auto III:n, Vice Cityn ja San Andreaksen huhutusta paluusta on saatu taas uusia merkkejä. Viimeisimpänä asiasta on tarjoillut vihiä Koreassa pelien ikärajoja säätävä GRAC-lautakunta, joka ilmoittaa kotisivuillaan antaneensa luokituksen Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editionin -nimiselle paketille.

Pelikolmikon uudet remasteroidut versiot ovat näyttäneet todennäköisiltä jo tovin aikaa. Isosti siitä puhuttiin varsinkin elokuussa, jolloin muun muassa Kotaku- ja Video Games Chronicle -sivustot kertoivat kuulleensa lähteiltään, että remasteroinnit olisivat tekeillä tuoreen Rockstar Dundeen vetämänä ja Unreal Engine -pelimoottoria käyttäen.

Julkaisua kaavailtiin tuolloin vielä kuluvalle vuodelle, mutta lykkäystä ensi vuodelle pidettiin myös mahdollisuutena. Myös Grand Theft Auto V:n PlayStation 5- ja Xbox Series -versiot lykkääntyivät hiljattain marraskuulta ensi maaliskuulle.

Lähteiden mukaan remasteroinnit olisivat tulossa PlayStation 5:lle, PlayStation 4:lle, Xbox Seriesille, Xbox Onelle, Switchille, pc:lle ja mobiililaitteille. Konsolijulkaisu saattaa tapahtua ennen muita versioita.

Tiedossa ei vielä varmuudella ole, milloin Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition voisi saada mahdollisen paljastuksensa, mutta ikärajaluokituksen myötä on realistista odottaa, että se voisi tapahtua seuraavan parin kuukauden sisällä. Sopiva päivämäärä olisi esimerkiksi perjantai 22. lokakuuta, jolloin Grand Theft Auto III täyttää 20 vuotta.

Lähde: GRAC

Lisää luettavaa