Syyskuun 17. päivä kauppoihin tiensä löytävä Grand Theft Auto V ei ole jäämässä ilman erikoisversioita. Rockstar on tuonut tänään julkisuuteen peräti kaksikin erikoispakettia, joihin pelaajat ympäri maailmaa voivat yhtiön mukaan päästä käsiksi.

Kevyin erikoispaketeista on niin sanottu Special Edition. Sen hankkimalla ostaja saa varsinaisen pelin ohella itselleen metallikannet, kartan Los Santosista sekä ladattavaa erikoissisältöä. Sisältöön lukeutuu niin hahmojen erikoiskykymittarin latautumista nopeuttava boostaus, ylimääräisiä lentokonehaasteita, lisäasusteita ja -tatuointeja hahmoille sekä mahdollisuus päästä pelin kaupoissa ilmaiseksi käsiksi erikoispistooliin (.50), -haulikkoon (Bullpup) ja -vasaraan.

Tuhdimpi Collector’s Edition ahtaa sisäänsä kaiken edellä mainitun sekä hieman ylimääräistä. Mukaan saadaan niin fyysinen talletuskassi ja sen avain, lippis sekä mahdollisuus käyttää ja muokata pelin nettipelissä klassisia GTA-hahmoja. Avautuupa Collector’s Editionilla pelaajalle yksinpelissä heti kättelyssä käyttöön myös ajoneuvot Hotknife-hotrod ja moottoripyörä CarbonRS. Moninpeliin puolestaan käyttöönsä saa Khamelion-sähköauton.

Collector’s Editionille suositushinnaksi on asetettu 150 dollaria, mikä kääntynee täälläpäin varsin suoraan noin 150 euroon. Special Editionin voi napata itselleen 80 dollarilla.

Pelin tietyiltä jälleenmyyjiltä ennakkotilaaville Rockstar lupaa pääsyä Atomic Blimp -nimiseen kulkuneuvoon.

Lähde: Rockstar

Lisää luettavaa