Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition sai julkaisupäivän – näin klassikkopelit ehostuvat nykylaitteille

Ehostuksista nautitaan jo ensi kuussa.

25.10.2021 06:37

Rockstar Games on vahvistanut julkaisupäivän kolme peliklassikkoa ehostavalle Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editionille. Grand Theft Auto III:n, Vice Cityn ja San Andreaksen yhteen pakkava setti tuodaan ulos digitaalisesti 11. marraskuuta, mitä seuraa fyysinen julkaisu 7. joulukuuta.

Digitaalisesti paketti ilmestyy saataville samalla kertaa PlayStation 5:lle, PlayStation 4:lle, Switchille, Xbox Onelle, Xbox Seriesille sekä Rockstar Games Launcherin kautta pc:lle. Fyysinen versio pelistä saadaan sekä PlayStation 4:lle, Switchille että Xboxeille.

Paketin peleistä San Andreas tuodaan marraskuussa saataville myös Game Pass -palveluun. Joulukuussa Grand Theft Auto III suuntaa puolestaan PlayStation Now’n tarjontaan.

Julkaisuyksityiskohtien myötä pakettia on esitelty vihdoin myös pelikuvan ja kunnollisempien yksityiskohtien kera. Luvassa on tietysti visuaalisia muutoksia, kuten korkealaatuisempia tekstuureita, paranneltu  piirtoetäisyys ja viilattu valaistusteknologia. Yhtälailla pelattavuus on mukailtu toimimaan enemmän Grand Theft Auto V:n malliin. Mukaan on saatu myös yleisiä räiskintäparannuksia ja käyttöliittymäviilauksia sekä mahdollisuus aloittaa epäonnistuneet tehtävät välittömästi uudelleen.

Uudemmilla konsoleilla pelit pyörivät parhaimmillaan 4K-resoluutiolla ja 60 ruutua sekunnissa. Pc:llä tuki löytyy myös Nvidian DLSS-teknologialle, kun taas Switch-versiota on mahdollista pelata gyro-tähtäyksen ja kosketusruudun voimin tapahtuvan zoomausmahdollisuuden voimin.

Ohessa niin traileri kuin ruutukaappauksia Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Editionista.

Lähde: Rockstar Games

Lisää luettavaa