Gran Turismo 7 sai suurimman päivityksensä ikinä – mukana uusia toimintoja, lumiratoja ja kasapäin autoja

Gran Turismo 7 Spec II 1.40 -päivitys on täällä.

2.11.2023 08:36

PlayStation-autoilusimulaattori Gran Turismo 7 on saanut ison päivityksen.

Pelisarjan luoja Kazunori Yamauchin viikonloppuna kiusoittelema päivitys on kehittäjä Polyphony Digitalin mukaan Gran Turismo 7:n historian suurin päivitys. Mukana on uusien autojen lisäksi kokonaan uusi rata sekä uusia toimintoja.

Gran Turismo 7:n Spec II 1.40 -päivityksen uusi kilpailuareena on Lake Louise Circuit. Kyseessä on kuvitteelliseen kanadalaiseen laskettelukeskukseen sijoittuva lumipeitteinen rata, jota voi kisata kaikkiaan kolmena erilaisena rata-asetelmana.

Päivitys lisää peliin yhteensä seitsemän erilaista kilpailutapahtumaa, jotka tarjoavat Polyphony Digitalin mukaan uusia tapoja pelata. Gran Turismo 7 -pelaajat saavat kaluttavakseen myös viikottaisia haasteita, jotka suorittamalla he voivat ansaita erityispalkintoja. Lisää haasteita tarjotaan myös uudessa Master-lisenssiluokassa, jonka saavuttamiseksi kisaajien on läpäistävä 50 expert-tason haastetta.

Mukana on myös pelkästään PlayStation 5 -pelaajien saatavilla olevia uudistuksia. Gran Turismo 7:n PS5-versio on saanut kokeellisen Gran Turismo Sophy -tekoälyn, jota vastaan voi kisata uudessa pikakisa-pelitilassa. PS5-pelaajat pääsevät lisäksi kisaamaan saman ruudun ääressä entistä isommalla porukalla, sillä peli tukee nyt neljän pelaajan jaetun ruudun moninpeliä.

Kuten aikaisemmin paljastettiin, lisää päivitys Gran Turismo 7:ään myös seitsemän uutta autoa. Uudet autot ovat:

  • Dodge Charger R/T 426 Hemi ‘68
  • Dodge Charger SRT Demon ‘18
  • Lexus LFA ‘10
  • Mercedes-Benz 190 E 2.5-16 Evolution II ‘91
  • NISMO 400R ‘95
  • Porsche 911 GT3 RS (992) ‘22
  • Tesla Model 3 Performance ‘23

Gran Turismo 7 Spec II 1.40 on saatavilla nyt ilmaisena päivityksenä.


Lähde: PlayStation Blog

Lisää luettavaa