Google paljasti vuoden 2023 googlatuimmat videopelit – kärkeen nousi kohujakin herättänyt julkaisu

Tässä ovat tämän vuoden haetuimmat pelit.

11.12.2023 20:35

Google on julkaissut vuoden 2023 haetuimmat videopelit.

Osana Google Trends -palvelun vuoden 2023 trendilistausta teknologiajätti on paljastanut hakukoneensa suosituimpia asioita useissa kategorioissa. Suosituimpien pelien kärkikymmenikköön on kivunnut isojen julkaisujen lisäksi muutamia yllättäviä julkaisuja.

Vuoden 2023 haetuin peli oli alkuvuodesta ilmestynyt Harry Potterin maailmaan sijoittuva Hogwarts Legacy. Velhoseikkailun perässä seurasi Naughty Dogin toimintaseikkailu The Last of Us, jonka suosiota on nostanut HBO:n tänä vuonna ilmestynyt sarja, joka oli myös vuoden 2023 suosituin tv-sarja Google-hauissa. Kolmannelle sijalle nousi Connections, joka on New York Timesin verkkosivuilla toimiva sanapeli.

Kärkikymmeniköstä löytyy Starfieldin, Baldur’s Gate 3:n ja Diablo IV:n lisäksi myös Battlegrounds Mobile Indian ja japanilaisen pulmapeli Suika Gamen kaltaisia varsin yllättäviä nimiä. Suika Game olikin Japanissa Googlen haetuimpien pelien kärkisijalla. Myös kohuja herättänyt Atomic Heart ja varhaisversiona julkaistu Sons of the Forest mahtuivat haetuimpien pelien joukkoon.

Koko haetuimpien pelien kärkikymmenikkö näyttää seuraavalta:

  1. Hogwarts Legacy
  2. The Last of Us
  3. Connections
  4. Battlegrounds Mobile India
  5. Starfield
  6. Baldur’s Gate 3
  7. スイカ ゲーム (Suika Game)
  8. Diablo IV
  9. Atomic Heart
  10. Sons of the Forest

Lähde: Google

Lisää luettavaa