Electronic Arts on palaamassa golfpelien pariin noin kuuden vuoden tauon jälkeen. Pelijätti paljasti maanantaina EA Sports PGA Tourin, jonka on kerrottu olevan niin ”hämmästyttävää visuaalista antia, henkeäsalpaavan immersiiviä ympäristöjä kuim lähestyttävää sekä dynaamista pelattavuutta” tarjoava uuden sukupolven golfkokemus.

Teosta kehittää Frostbite-pelimottorilla floridalainen EA Tiburon, joka vastasi myös EA:n Tiger Woods– ja Rory McIlroy -golfpelien tekemisestä vuosina 2007-2015. Pelillisen annin yksityiskohdat ovat vielä varsin hataria EA Sports PGA Tourin suhteen, mitä nyt mukaan luvatan ainakin The Playersin ja FedExCup Playoffsin kaltaisia tuttuja kisoja sekä tietysti tunnettuja golffareita.

EA kuvaa sopimustaan PGA Tour -organisaation kanssa pitkäaikaiseksi.

EA:n palaaminen virtuaalisille golfviheriöille tarkoittaa pitkästä aikaa isompaa kilpailua genren markkinoilla. Viimeiset parisen vuotta realistisempien golfpelien areenaa on pitänyt hallussa julkaisija 2K omalla PGA Tour 2K -sarjallaan. Yhtiö lisäsi hiljattain jopa panostusta sarjaansa ostamalla kokonaan itselleen sen kehittämän HB Studiosin ja ryhtymällä yhteistyöhön Tiger Woodsin kanssa.

Toki kepeämpääkin golfailua on parhaillaan tulossa myös muun muassa uuden Mario Golfin merkeissä.

Tarkemmin alustoja tai julkaisuajankohtaa EA Sports PGA Tourille ei ole toistaiseksi vahvistettu.

Lähde: EA

Lisää luettavaa