GOG-kauppapaikka täytti 10 vuotta – nappaa Shadow Warrior 2 sen kunniaksi ilmaiseksi

GOG on kymmenen vuotta vanha! Aika juhlia esimerkiksi ilmaisella pelattavalla.

4.10.2018 16:05

Devolver Digitalin ja Flying Wild Hogin toimintapeli Shadow Warrior 2 on saatavilla parhaillaan ilmaiseksi pc:lle. Pelin voi käydä lunastamassa GOG-kauppapaikalta, jossa sitä jaellaan aina lauantai-iltapäivään asti.

Jakelu on yksi GOGin tavoista juhlia kauppapaikan kymmenen vuotta kestänyttä taivalta. Parhaillaan sivustolla on tarjolla myös erilaisia juhlallisia tarjouspaketteja, minkä lisäksi kauppaa on siloteltu hieman myös uuteen uskoon. Indiana Jones and the Infernal Machine ja Soldier of Fortune liittyivät sopivasti samalla osaksi sen tarjontaa.

Twitchin puolella myös tapahtuu, sillä GOGin henkilöstö järjestää siellä sadan tunnin edestä pelikeskeistä ohjelmaa. Kauppapaikan YouTube-kanavalla julkaistiin hiljattain lisäksi video, jossa muassa joukko pelinkehittäjiä käy läpin GOGin heihin tekemää vaikutusta.

Mikäli jotkut eivät enää muista, sai GOG alunperin syntynsä Good Old Gamesina, jonka keskeisenä tarkoituksena oli tuoda taas paremmin saataville joukko vanhempia pc-pelejä. Sen toiminta on sittemmin laajentunut uudempiinkin tuotoksiin, mutta vanhat pelit eivät nekään ole kadonneet minnekään. DRM-vapaus on ollut myös keskeinen osa sen toimintaa.

GOGin omistaa The Witcher -pelejä tehnyttä CD Projekt REDia myöskin hallinnoiva CD Projekt.

Lisää luettavaa