GOG Connect tuo Steam- ja GOG-pelikirjastosi lähemmäksi toisiaan ilmaiseksi

Pelikauppa GOG on tarjoamassa nyt mahdollisuutta ladata muutamia Steamin kautta ostamiaan pelejä nyt ilmaiseksi DRM-vapaassa muodossa.

1.6.2016 19:26

Pelilatauskauppa GOG.com on laajentanut toimintaansa jälleen yhdellä varsin erikoisella hankkeella. Keskiviikkona kauppapaikka toi julki GOG Connectiksi kutsutun ominaisuuden, joka mahdollistaa Steamissa hankittujen pelien lataamisen ilmaiseksi DRM-vapaassa muodossa GOGin oman kauppapaikan kautta.

GOG Connectin käyttö onnistuu linkittämällä Steam-tunnuksensa palveluun GOGin omien kotisivujen kautta. Huomioida tosin kannattaa, että GOG Connectin kautta hankittavissa on kerralla vain tietty määrä pelejä ja nekin ovat saatavilla aina vain tietyn aikamääreen ajan. Esimerkiksi kirjoitushetkellä saatavilla on hieman reilut 20 peliä seuraavan viiden päivän ajan.

GOG lisäksi huomauttaa, että GOG Connect tukee vain yhden Steam-tunnuksen linkittämistä per GOG-tili. Linkitys on myös aina ”pysyvä” toimenpide.

Pelilehti PC Gamer on myös raportoinut, että heillä on ollut hankaluuksia saada GOG Connect toimimaan halutulla tavalla. Tässä tapauksessa ongelmaksi on saattanut muodostua se, että GOG Connectin hyödyntämä ohjelmointirajapinta pystyy käsittelemään päivässä vain tietyn verran linkityspyyntöjä kerralla. Kaikki ylimääräiset pyynnöt se asettaakin jonoon odottamaan omaa vuoroaan.

Käyttöön GOG Connectin voi napata tästä. Samaisesta paikasta löytää myös lisätietoja ominaisuudesta.

Lähde: PC Gamer

Lisää luettavaa