God of War -luojan nykystudio ajautui nihkeään tilanteeseen, selviytyminen epävarmaa

David Jaffen luotsaama indiepelitalo The Bartlet Jones Supernatural Detective Agency on potentiaalisesti pulassa sen menetettyä julkaisijan uudelle pelilleen.

24.1.2018 21:56

Kehittäjäveteraani David Jaffen nykyinen pelitalo The Bartlet Jones Supernatural Detective Agency elää epävarmoja aikoja. Jaffe ilmoitti alkuviikosta Twitterissä, että studion uusin peliprojekti on menettänyt rahoituksena ja näin ollen se on joutunut irtisanomaan pääosan väestään.

Tiedossa ei ole, minkälaisen julkaisijan kanssa Bartlet Jones työskenteli ja minkälaisesta pelistä oli kyse. Takaiskun johdosta studio on kutistunut kuitenkin noin 24 henkilöstä enää seitsemään ihmiseen. Seuraavina viikkoina studion onkin tarkoitus punnita seuraavaa askeltaan tutkien niin uusia rahoitusmahdollisuuksia kuin peli-ideoitakin. 

Haastattelussaan Kotakun kanssa Jaffe myöntää, että studion sulkeutuminen voi hyvinkin olla vielä edessä. Taistelunhalua kuitenkin myös löytyy, jos studiossa koetaan, että heillä on käsissään sen arvoinen peli.

The Bartlet Jones Supernatural Detective Agency on toistaiseksi tehnyt yhden pelin, joka oli varsin väljän vastaanoton saanut moninpeliräiskintä Drawn to Death.  Parhaiten Jaffe tunnetaan God of War– ja Twisted Metal -sarjojen luojana.

Lähde: Kotaku

Lisää luettavaa