Ghostrunner on kyberpunkia vauhdikkaalla ninjatoiminnalla – henki on jo höllässä ensimmäisillä pelikuvavideoilla

Puolalaiset tykkäävät selvästi kyberpunkistaan. Nyt julki on tullut ninjamaisia refleksejä kysyvä Ghostrunner.

24.8.2019 11:03

Puolasta pukkaa tätä nykyä kovaa vauhtia erilaista kyberpunkpelattavaa, eikä tahtia selvästi haluta hidastaa. Cyberpunk 2077:n, Gamedecin, Ruinerin ja Observerin kaltaisten pelien rinnalle on viimeisimpänä paljastunut Ghostrunner, jota kehittää Krakovassa sijaitseva indiekehittäjä One More Level.

Ghostrunner tapauksessa kyseessä on vauhdikas ensimmäisen persoonan toimintapeli, jossa sivalletaan vihollisia viipaleiksi ketterällä seiniä pitkin juoksevalla ja yliluonnollisilla väistörefleksejä hyödyntävällä kybersoturilla. Hahmon erikoistaidoille piisaakin käyttöä, sillä ensimmäisten pelikuvapätkien perusteella yhteenkin vihollisosumaan johtavat mokat ovat tappavia. Mitenkään rasittavaa kuolemisen ei pitäisi silti olla, sillä uudelleensyntymisten pitäisi olla nopeita ja tarkastuspisteiden varsin armollisia.

Aiemmin muun muassa God’s Triggerin luonut One More Level kehittää Ghostrunneria julkaisija All in! Gamesin tuella. Julkaisua on luvattu ensi vuodeksi niin pc-, PlayStation 4- kuin Xbox One -version osalta.

Lisää luettavaa