Ghostbustersin ehostettu paluu vahvistui – tutut kasvot ja äänet tervehtivät julkistustrailerilla

Kymmenen vuotta alkuperäisen julkaisun jälkeen Ghostbusters: The Video Game tuodaan takaisin.

31.5.2019 17:31

Ikärajatietojen kautta jo ennakkoon julkisuuteen vuotanut Ghostbusters: The Video Game Remastered on julkistettu nyt virallisesti. Kesäkuussa jo kymmenen vuoden ikään yltävä toimintaseikkailu tuodaan ehostuksien kera Xbox Onelle, PlayStation 4:lle, Switchille ja Windows-koneille vielä myöhemmin tämän vuoden aikana.

Uudelleenjulkaisusta vastaa Mad Dog Games, joka on pestannut kehityshommaan Saber Interactiven. Teknisistä parannuksia kaksikko ei ole toistaiseksi vielä juuri puhunut, mutta ainakin pelin pitäisi näyttää skarpimmalta kuin ennen. Alkuperäisten haamujengiläisten eli Ernie Hudsonin, Dan Aykroydin, Harold Ramisin ja Bill Murrayn äänet sekä kasvot ovat pelissä yhä myös tallessa.

Tarinaltaan Ghostbusters: The Video Game sijoittuu Ghostbusters II:sn jälkeiseen aikaan ja päästää ohjaamaan uutta haamujengikokelasta. Tarjolla on tietysti paljon viittauksia alkuperäisiin elokuviin ja jopa hetkiä, jotka ovat selvästi ottaneet innoituksena klassikoista. Tarinan kynäily tapahtui aikoinaan jopa Aykroydin ja Ramisin valvonnan tukemana.

Lisää luettavaa