Ghost of Tsushima Director’s Cut -päivitys juhlistaa Horizon Forbidden Westin lähestymistä – moninpelinkin saa vaikeammaksi

Iki Islandin sai Horizon-teemaisen pikkuaktiviteetin ja varusteen.

9.2.2022 09:28

Horizon Forbidden Westin julkaisun lähestyminen näkyy nyt myös osana Ghost of Tsushimaa.

Ghost of Tsushiman laajennettu Director’s Cut -versio vastaanotti tällä viikolla päivityksen, jonka myötä sen Iki Island -lisäsisältöalueen pohjoisseuduille on ilmestynyt The Forbidden Shrine -niminen kohde. Sen yhteydestä suoritettavan pulman myötä käyttöönsä on mahdollista napata täysin uusi panssarikokonaisuus, jonka Sucker Punch on luonut yhteistyössä Horizon-kehittäjä Guerrillan kanssa.

Itse Horizon Forbidden West -peli saa julkaistun 18. helmikuuta.

Uusi lisäaktiviteetti ei ole ainut päivitykseen kuuluva lisä. Sen ohella Ghost of Tsushiman moninpelipuoli Legends on saanut samalla uuden aina vain haastavamman Platinum-vaikeustason osaksi Survival-tilaansa. Lisähaasteen myötä palkkioksi sen Platinum-suorittajille luvataan korkealaatuisempia palkintoja.

Pienempinä hienosääntöinä Sucker Punch ilmoittaa korjanneensa päivityksellä muun muassa ongelman, joka on saattanut aiheuttaa moninpelitoiminnan satunnaista pätkimistä pelaamisen yhteydessä. Peli sisältää nyt myös Block-toiminnon, jonka avulla verkossa kohdattujen ääliöiden kanssa ei tarvitse joutua pelaamaan enää uudelleen.

Lähde: PlayStation

Lisää luettavaa