Geraltin videopeliääninäyttelijä palaa The Witcherin maailmaan – Sirens of the Deep -elokuva saapuu Netflixiin ensi vuonna

Ensimmäinen traileri on nyt katseltavissa.

11.11.2023 18:00

Netflix julkisti parhaillaan käynnissä olevan Geeked Week -tapahtumansa tiimellyksessä, että The Witcher -franchise on jälleen laajenemassa. Uusi elokuva, The Witcher: Sirens of the Deep, on saapumassa suoratoistettavaksi vuoden 2024 lopulla.

Animaatiotyylillä toteutettu elokuva pohjaa Andrzej Sapkowskin Noituri-novelliin A Little Sacrifice, joka on osa Sword of Destiny – kirjaa. Sen tapahtumat sijoittuvat Netflixin ensimmäisen The Witcher -tuotantokauden jaksojen viisi ja kuusi väliin.

Elokuvassa Geralt päätyy keskelle erään rantakaupungin ja merenihmisten konfliktia, jolle hänen täytyy jotenkin saada laitettua piste ennen kuin tilanne kärjistyy aivan täyteen sotatilaan.

The Witcher -videopeleistä tuttu ääninäyttelijä Doug Cockle saapuu uusimaan hittiroolinsa noituri Geraltina. Mukana näyttelijäjoukossa ovat myös Netflixin näyteltyä versiota tähdittävät Anya Chalotra (Yennefer) sekä Joey Batey (Jaskier).

Elokuvan ovat käsikirjoittaneet Netflix-sarjankin parissa työskennelleet Mike Ostrowski ja Rae Benjamin. Sen vastaavana tuottajana toimii Netflix-franchisen luotsaaja Lauren S. Hissrich ja sen ohjaajan pallilla istuu Kang Hei Chul (The Witcher: The Nightmare of the Wolf). Noitureiden maailma on siis jo ennestään tuttu paikka suurelle osaa työryhmäläisistä.

Netflix ei vielä tässä kohtaa paljasta uutuuselokuvan tarkkaa julkaisupäivää.

Katso alta The Witcher: Sirens of the Deep -julkistustraileri sekä ensimmäinen teasertraileri.

Lähde: Netflix

Lisää luettavaa