Gears of War -elokuva etenee – tiedossa irtiottoja kaanonista

The Coalitionin Rod Fergusson paljasti, että kehitteillä oleva Gears of War -elokuva ei ole kytköksissä pelisarjan tapahtumiin.

18.6.2019 11:20

The Coalition -studion pomo Rod Fergusson kertoi, että kaavailtu Gears of War -elokuva alkaa hahmottua. Fergussonin mukaan sen tapahtumat eivät kuulu pelisarjan kaanoniin, vaan kulkevat täysin omia polkujaan.

– Menestyäkseen elokuvan täytyy ensin olla elokuvana erinomainen ja vasta sitten Gears-elokuva, Fergusson sanoi.

– Tulimme siihen lopputulokseen, että peli tapahtuu vaihtoehtoisessa todellisuudessa. Se ei ole riippuvainen pelien tarinasta, eikä se vaikuta pelien tarinaan.

Fergussonin mukaan ratkaisu antaa elokuvalle ja sen tekijöille enemmän mahdollisuuksia viedä tarinaa eri suuntiin ja tutkia Gearsin maailmaa omalla uniikilla tavallaan. Samaa lähestymistapaa käytetään muidenkin Gears-tuoteperheen jäsenten, kuten sarjakuvien ja romaanien, kanssa.

– Olen kuullut muista sarjoista, joilla on 700-sivuinen raamattu ja tiukat säännöt siitä, kuinka heidän maailmassaan eletään. Meillä oli kaksi sivua asioita, joita ei saa tehdä ja suosituksia. Haluamme, että ihmisillä on vapaus tehdä asiat eri tavalla.

Vapauksista huolimatta Fergusson haluaa, että elokuvan tapahtumapaikkana on pelien tavoin fiktiivinen Sera-planeetta. Lisäksi siinä pitäisi nähdä joitain tuttuja hahmoja, jotta se olisi merkityksellinen Gears-tarina.

Gears of War -elokuva on ollut kehitteillä jo pidemmän aikaa. Viimeisimpien tietojen mukaan käsikirjoittajaksi on värvätty F. Scott Frazier (Collide, xXx: Return of Xander Cage), mutta muuta tietoa, kuten julkaisupäivää tai näyttelijävalintoja, elokuvasta ei ole.

Elokuvaa odotellessa pahimman räiskenälkänsä voi tyydyttää 10. syyskuuta ilmestyvällä Gears 5:llä.

Lähde: IGN

Lisää luettavaa