Gears of War 5 saapuu syyskuussa – pelitestit käynnistyvät jo ensi kuun puolella

Gears 5:stä paljastettiin julkaisupäivä uusien trailereiden kera. Myös uusi Escape-yhteistyömoodi ja ennakkotilausedut esiteltiin.

10.6.2019 04:59

Microsoft vahvisti E3 2019 -lehdistötilaisuudessaan Gears of War 5:n, eli Gears 5:n, julkaisupäiväksi 10. syyskuuta. Pelin Ultimate Editionin hankkivat tai Xbox Game Pass Ultimate -jäsenet pääsevät peliin käsiksi jo neljä päivää aiemmin.

Gears 5 on lupailujen mukaan suurin Gears of War -peli. Siihen povataan sarjan syvällisintä tarinakampanjaa, jota voi pelata jaetulla ruudulla peräti kolmen pelaajan voimin. Lehdistötilaisuudessa paljastettiin myös pelin viidestä pelimoodista yhteistyötä vaativa Escape, jossa kolmen pelaajan joukkio lähtee itsemurhatehtävälle vihollispesäkkeisiin. Pelaajilla on jopa mahdollisuus luoda ja jakaa omia Escape-karttoja karttaeditorilla.

Arcade- ja kilpapelaamiseen suunniteltua Escalation 2.0 -tiloja päästään testaamaan 7. heinäkuuta käynnistyvissä testisessioissa, joihin pääsee mukaan Xbox Game Pass -jäsenyydellä tai valittujen jälleenmyyjien kautta. Perinteisestä Horde-moodista saadaan sen sijaan esimakua Kölnin Gamescom-pelimessuilla elokuussa.

Ennakkotilaajille lupaillaan Terminator: Dark Fate -elokuvaan perustuvaa hahmopakettia, joka lisää elokuvassa nähtävät Sarah Connor- ja Terminator T-800 Endoskeleton -hahmot moninpeliin. Hahmot saa omakseen myös, jos peliä pelaa Xbox Game Passin kautta ennen syyskuun 16. päivää.

Mikäli Gears 5:n Ultimate Edition -keräilyversio sattuu kiinnostamaan, se pitää sisällään varsinaisen pelin lisäksi muun muassa keräilykirjan ja täysin toimivan Jack-droonin.

Lisää luettavaa