Games with Gold tuo ilmaiset pelinsä Xbox Onelle kesäkuussa

Xbox Liven kultajäsenille ilmaisia pelejä nettoava Games with Gold -ohjelma on pian saapumassa Xbox Onelle. Xbox 360:llä sitä ei toki myöskään ole unohdettu.

13.5.2014 17:53

Xbox 360:llä jo noin vuoden käynnissä ollut Games with Gold -ohjelma saapuu Xbox Onelle kesäkuussa.

Ilmaisia pelejä Xbox Live Gold -jäsenille tarjoava ohjelma tulee toimimaan Xbox Onella hieman Sonyn PlayStation Plus -palvelun malliin. Konsolilla ilmaiseksi lataamiaan pelejä ei saa enää Xbox 360:llä nähtyyn tapaan lopullisesti omakseen, vaan niitä voi pelata vain, kun käyttäjältä löytyy voimassa oleva Gold-jäsenyys.

Ensimmäiset Xbox Onen Games with Gold -pelit ovat Max: The Curse of Brotherhood ja Halo: Spartan Assault.

Games with Gold jatkuu toki edelleen myös Xbox 360:llä. Kesäkuussa vanhemmalla Xboxilla pelaamaan päästään tällä kertaa kolmeakin peliä, sillä jakoon saadaan niin Super Street Fighter IV: Arcade Edition, Dark Souls kuin myös Charlie Murder.

Mikäli huushollista sattuu löytymään sekä Xbox 360 että Xbox One, voi kummankin konsolin Games with Gold -etuja hyödyntää yhden Xbox Live Gold -tilauksen voimin.

Jatkeena Games with Goldille Microsoft on tuomassa kesäkuussa Xbox Onelle myös Deals with Gold -alennuskampanjat. Kuten nimi antaa odottaa, on luvassa siis Gold-jäsenille suunnattuja tarjouksia. Lupauksena on, että alennukset ovat parhaimmillaan noin 50-75 prosentin luokkaa.

Lähde: Xbox Wire

Lisää luettavaa