Galactic Civilizationsin paluusta saatiin pelikuvaa alpha-testin alla

Galaksin valloittaminen Galactic Civilizations III:ssa saa alkaa huomenna, kun pelin alphatesti saapuu Steamin Early Accessiin. Pelikuvaa voi kuitenkin katsella jo nyt.

26.3.2014 06:00

Niin pelaajien kuin kriitikoiden parissa suositun Galactic Civilizations -pelisarjan paluusta on saatu ensimmäinen pelikuvaa esittelevä video.

Kehittäjä Stardock esittelee oheisella videolla Galactic Civilizations III:n pelikuvaa, joka on peräisin ihan kohta saapuvasta alpha-testiversiosta. Hätäisimmät pääsevät avaruusstrategian pariin jo huomenna, kun Galactic Civilizations III julkaistaan Steam Early Accessissa. Kuten video muistuttaa, on Early Access -versio kuitenkin vielä varsin keskeneräinen, eikä esimerkiksi suurta roolia näytteleviä diplomatiatoimintoja ole vielä kyseisen version varalle kehitetty.

Galactic Civilizations III julkaistaan valmistuttuaan pc:lle. Peli vaatii toimiakseen 64-bittisen version Windows 7:sta tai 8:sta sekä DirectX 10- tai 11-yhteensopivan näytönohjaimen, mikä kannattaa huomioida testiversion hankintaa miettiessään. Tällä hetkellä Galactic Civilizations III:a kaupitellaan vain kehittäjän verkkosivuilla 99 dollarin hinnalla. Steam Early Access -version hinnoittelu paljastunee vasta huomenna.

Lähde: VG247

Lisää luettavaa