FromSoftware-pomo avoinna Elden Ring -elokuvaversion mahdollisuudelle

Hittipelin maailmaan saatetaan joskus päästä vielä valkokankaillakin.

27.6.2024 22:31

Videopeleistä tehtävät muun median adaptaatiot ovat olleet suuressa suosiossa viime vuosina, kun katseltavaksi ovat saapuneet esimerkiksi The Super Mario Bros Movie -elokuva ja The Last of Us, Halo sekä Fallout-suoratoistosarjat. Tulevaisuudessa pelikansa saattaa päästä katselemaan elokuvaversiota myös Elden Ringistä.

RPG-hitin kehittäneen FromSoftware-studion pomo ja pelin ohjaaja Hidetaka Miyazaki kertoo tuoreessa haastattelussaan, ettei missään nimessä sulje ideaa elokuvaversiosta pois.

”En näe mitään syytä kieltää toista tulkintaa tai adaptaatiota Elden Ringistä, esimerkiksi elokuvaa. Mutta en usko, että itseltäni tai FromSoftwarelta löytyy tietotaitoja tuottaa toisen median tuotetta. Joten tarvitsisimme vahvan kumppanin projektiin. Meidän täytyisi rakentaa vankkaa luottamusta ja yhteistä näkemustä siitä, mitä yritämme saavuttaa, mutta [adaptaatiota kohtaan] on ehdottomasti kiinnostusta”, Miyazaki kertoo.

Elden Ring julkaistiin helmikuussa 2022 ja se on kahminut lukuisia palkintoja eri videopeligaaloissa. Peli sai myös juhannuksen kunniaksi uuden Shadow of the Erdtree -lisäosan, joka tulee jäämään myös tarinan viimeiseksi laajennukseksi.

Alla Elden Ringin virallinen tarinatraileri.

Lähde: The Guardian

Lisää luettavaa