Forza Motorsport 7 vedetään pois myynnistä

Lisenssit koituvat jälleen yhden Forza-pelin kohtaloksi digimaailmassa.

29.7.2021 19:24

Jälleen yksi Forza-ajopelisarjan peleistä on katoamassa pois digimyynnistä. Kadon kokee seuraavaksi Forza Motorsport -sarjan uusin osa eli vuonna 2017 julkaistu Forza Motorsport 7, jonka kaupittelu lakkaa niin pääpelin kuin lisäsisällön osalta 15. syyskuuta.

Microsoftin mukaan poisto johtuu peliä koskevista kolmannen osapuolen lisenssisopimuksista, jotka ovat alkamassa vanhentua. Lisenssien kerrotaan olevan kytköksissä niin pelin auto- kuin ratavalikoimaan sekä myös muihin osa-alueisiin.

Esimerkiksi viime vuonna myös Forza Horizon 3 katosi vastaavaan malliin digimyynnistä.

Mikäli pelin ja sen lisäsisältöä on ehtinyt ostaa ennen syyskuussa tapahtuvaa myynnin päättymistä, ovat ne ladattavissa ja pelattavissa kyllä vastaisuudessakin. Myös moninpeliominaisuudet on määrä pitää käytössä jatkossakin. Parhaillaan peliä myydään Microsoft Storessa tuntuvalla 75 prosentin alennuksella.

Mitä tulee Forza-sarjan tulevaisuuteen, saapuu sitä seuraavaksi jatkamaan marraskuussa ilmestyvä avoimen maailman kaahailu Forza Horizon 5. Myös kokonaan uusi Forza Motorsport -peli on parhaillaan työn alla, mutta toistaiseksi sillä ei ole vielä julkaisuajankohtaa.

Lähde: Forza Motorsport (kotisivut)

Lisää luettavaa