Forza Horizon 2:n eri versiot ovat myös ”eri pelejä”

Syksyllä kauppoihin rientävän Forza Horizon 2:n eri versioiden pitäisi olla käytännössä kuin kaksi eri peliä. Näin lupailee ainakin Playground Games.

25.6.2014 01:17

Microsoftin autopeliuutuus Forza Horizon 2 tulee mitä ilmeisemmin olemaan varsin erilainen peli sekä Xbox Onella että Xbox 360:llä. Asiasta on raportoinut viihdesivusto Digital Spy haastateltuaan Playground Gamesilla luovana johtajana toimivaa Ralph Fultonia.

– Sen sijaan, että niitä ajateltaisiin samoina peleinä eri alustoilla, ovat ne eri pelejä, jotka ovat ottaneet vaikutteita samoista ideoista, Fulton summasi sivustolle.

Fultonin mukaan Xbox Onen ja Xbox 360:n tehoerojen myötä ainakin sekä Forza Horizon 2:een jo aiemmin luvattu tuore sääjärjestelmä että myös Drivatar-tekoäly loistavat poissaolollaan vanhalla sukupolvella. Juuri muuten yksityiskohdat versioiden eroista ovatkin vielä hyvinkin vähissä.

Forza Horizon 2 on odotettavissa kauppoihin Euroopassa syys-lokakuun vaihteessa. Pelin Xbox One -version on laittanut kasaan juurikin Playground Games, joka kehitti myös alkuperäisen Forza Horizonin, kun taas Xbox 360 -versiosta on vastannut Sonic & All-Stars Racingin Transformedin aikoinaan väsännyt Sumo Digital.

Parhaillaan Sumo Digital työstää myös LittleBigPlanet 3:a Sonylle.

Lähde: Digital Spy

Lisää luettavaa