Epic Gamesin juuri julkaisema Fortniten Impostors-pelitila hämmentää Among Us -studio Innerslothia.

Impostors-erikoispelitilassa pelaajat kokoontuvat tekemään askareita salaisessa The Bridge -laitoksessa. Kaksi heistä toimii huijareina, jotka yrittävät sabotoida muiden tehtävät ja eliminoida ahertajat pelistä. Mukana on myös hätäkokous, jossa huijarit on mahdollista äänestää ulos. Tutulta kuulostava kaava herätti ihmetystä ja pettymystä Innerslothin työntekijöiden joukossa.

Among Usin yhteisöjohtaja Victoria Tran kertoi Twitterissä tuntevansa voimattomuutta tilanteessa ja pohti, mikä on enää omien tarinoiden tai sisällön luomisen tarkoitus.

– Olisi ollut todella todella siistiä tehdä yhteistyötä. Pelimekaniikka on okei, niitä ei pitäisi omia, mutta vähintäänkin eri teemat tai terminologia tekevät asioista mielenkiintoisempia? Tran toteaa.

Innerslothin ohjelmoija Adriel Wallick puolestaan ei nimennyt Fortnitea, mutta ilmaisi pettymyksensä niin ikään Twitterissä.

– Kaikki maailmassa tuntui jo ylitsepääsemättömältä, joten tämä oli vain hauska muistutus siitä, kuinka pieniä me kaikki todella olemme, Wallick kirjoittaa.

Fortniten Impostors-pelitilasta voi lukea tarkemmin eilisestä uutisesta.

Lähde: Twitter

Lisää luettavaa