Fortnite ylsi kahdeksanteen sisältökauteen! Mukana jopa hippunen Apex Legendsia

Fortniten kahdeksas kausi on täällä!

28.2.2019 15:26

Fortniten kahdeksas sisältökausi on startannut. Jälleen kerran peliin on esitelty siis kosolti hajanaisia muutoksia, jotka tarjoavat niin uutta nähtävää kuin tehtävää Epic Gamesin ilmiöhitin sisuksissa.

Battle Royale -pelitilan osalta pelin kartta on muuttunut taas tuoden mukanaan mittavan tulivuoren ja uudet sitä ympäröivät alueet. Pelaajia vahingoittavaa laavaakin on löydettävissä niin kuin myös vulkaanisia aukkoja, jotka voivat puhallella pelaajia ja näiden ajoneuvoja ilmaan.

Uusien aseiden osalta mukaan on ilmestynyt mittavat merirosvotykit, joita on ripoteltu ympäri pelialuetta. Kommunikointi on sekin helpottunut uudella mahdollisuudella merkitä pelikavereille liikkuma- ja vihollissijainteja kovin paljon Apex Legendsin malliin.

Uusi Battle Pass on tietysti myös saapunut, ja kuten aiemmin uutisoimme, on siihen ollut mahdollista päästä käsiksi poikkeuksellisesti ilmaiseksi. Save the World -pelitilan osalta Epic on vuorostaan monipuolistanut mahdollisuuksia muokata käytössä olevia hahmoja lisännyt mukana uusia tehtäviä. Luomiskeskeisessä Creative-tilassa taas on mahdollista rakennella uusilla rakennusosilla.

Yksityiskohtainen lista uuden kauden muutoksista on julkaistu Fortniten kotisivuilla.

Lisää luettavaa