Fortnite ottaa lisää mallia Apex Legendsista – uudelleensyntymiset saapuvat ensi viikolla

Fortnite valmistautuu huijaamaan kuolemaa Apex Legendsin malliin.

6.4.2019 13:08

Respawnin battle royale -hitti Apex Legends tuntuisi jatkavan yhä muiden lajityypin edustajien innoittamista. Vimeisimpänä mallia Apex-räiskeestä on lähtenyt ottamaan jälleen kerran Fortnite, joka on ensiviikkoisella päivityksellä tuomassa suosituimpaan tilaansa mukaan uudelleensyntymismahdollisuuden.

Apex Legendsin tavoin myös Fortnitessa kaatuneita tiimikavereita on mahdollista elvyttää, mikäli näiden ruumiista onnistuu käydä nappaamassa siihen mahdollistavan esineen. Fortniten tapauksessa kyseessä on Reboot Card, joita käytetään pelimaailmaan lisättävissä uusissa Reboot Van -pakettiautoissa

Reboot Vanit elvyttävä kaverit lyhyen aikaviiveen sisällä ja pitävät joka kerta kovaa meteliä, kun joku tuodaan takaisin taisteluun. Valomerkkejä seuraamalla on myös mahdollista saada selville, montako pelaajaa on milloinkin huijaamasa kuolemaa.

Toisin kuin Apex Legendsissa, ovat yksittäiset Reboot Vanit käytettävissä useamman kerran ottelun aikana. Niiden täytyy kuitenkin antaa aina latautua tietyn aikaa ennen kuin ne ovat taas käyttövalmiita.

Aiemmin Fortnite on saanut Apex Legendsilta innoituksen myös paremmilla kommunikointimahdollisuuksilla.

Toiminnassa Reboot Vanit ovat nähtävissä uudella Fortnite-videolla.

Lisää luettavaa