Fortnite ja PUBG saavat lisää mobiilihaastajia – nyt on H1Z1:n vuoro

H1Z1 Battle Royalea tuodanan nyt sitäkin mobiililaitteille.

8.9.2018 01:36

Jälleen yksi battle royale -peli on lähtemässä kokeilemaan onneaan mobiilipelimarkkinoilla. Kiinnostuksen Android- ja iOS-laitteisiin on ottanut viimeisimpänä H1Z1: Battle Royale, joka kutistuu nimeään myöten alustoille vielä Z1 Battle Royalena.

Lähtölaukaus mobiilihankkeeseen on tullut holding-yhtiö NantWorksin tehtyä strategiseksi kutsutun sijoituksen H1Z1-kehittäjä Daybreak Game Companyyn. Tämän myötä syntynsä on saanut uusi mobiilipelien kehitykseen ja julkaisuun erikoistunut NantG Mobile -yhtiö, joka vastaa H1Z1:n uudesta versiosta. Tarkoituksena sen on toki tehdä myös muitakin pelejä, kuten mobiiliversio MMO-vanhus EverQuestista.

Mitään tarkempia pelillisiä yksityiskohtia Z1 Battle Royalesta ei ole vielä saatu. Ottaen kuitenkin huomioon, että niin Fortnite kuin PlayerUnknown’s Battlegrounds ovat tavoitelleet kannettavilla alustoilla hyvin vastaavanlaista pelikokemusta kuin muilla laitteilla, pyrkineen NantG vielä myös tähän.

Tällä hetkellä H1Z1 Battle Royale on saatavilla ilmaiseksi pc:lle ja PlayStation 4:.lle. Sen selviytymiseen keskittyvän Just Survive -sisarpelin kerrottiin vuorostaan sulkeutuvan tänä vuonna.

Lähde: NantWorks

Lisää luettavaa