Fortnite ja Avengers kohtaavat jälleen uudessa Endgame-pelitilassa

Thanos on taas löytänyt tiensä Fortniteen, mutta niin ovat myös tutut Avengers-aseet.

25.4.2019 21:12

Fortnite ja Marvelin Avengers-elokuvien sarja ovat kohdanneet taas toisensa. Uuden Avengers: Endgame -leffan ilmestymisen kunniaksi peli on saanut oman väliaikaisen Endgame-tilan, jossa Thanos sekä tämän Chitauri-armeija ovat valloitusaikeissa.

Uudessa pelitilassa pelaajat voivat liittyä joko Thanosin armeijaan ja auttaa ikuisuuskivien metsästyksessä tai sitten haastaa valloittajat ja taistella näitä vastaan pelimaailmaan jemmatuilla ikonisilla Avengers-aseilla. Thanos ei ole automaattisesti osa taistelua, vaan ensimmäinen pelaaja, joka saa yhden ikuisuuskiven käsiinsä, muuttuu hahmoksi. Lisäkivet auttavat hahmon tehostamisessa, ja mikäli Thanos tapetaan, siirtyy valta ajan myötä toisen elossa olevan pelaajan käsiin.

Otteluissa voittaja on se joukkue, jota ei ole eliminoitu kartalta. Pelitilan alussa hahmot voivat syntyä uudelleen, mutta tavoitteiden saavuttamisen myötä tämä mahdollisuus poistuu käytöstä.

Tilaa pelaaville Fortnite tarjoaa suoritettavaksi erilaisia haasteita, joista voi ansaita pieniä palkintoja, kuten bannereita. Avengers-aiheisia kosmeettisia varusteita tuodaan samalla myös peliin myyntiin.

Aiemmin Thanos nähtiin osana Fortnitea viime vuonna Infinity War -elokuvan kunniaksi.

Lähde: Fortnite (kotisivu)

Lisää luettavaa