Football Manager 2013 sarjansa menestynein – Linux osa managerien tulevaisuutta

Segan ja Sports Interactiven Football Manager -sarjalle on vielä siinä määrin kysyntää, että sen uusimmasta osasta on muodostunut sarjan myydyin peli.

27.5.2013 20:21

Suuresti arvostettu Football Manager -pelisarja on edelleen vedossa. Sports Interactiven studiopomo Miles Jacobson jakanut Twitterin ja Facebookin kautta tiedon, että heidän viimeisintä managerointipeliään on myyty enemmän kuin yhtäkään aieimpaa osaa sarjassa.

Viime vuoden marraskuussa kauppoihin saapuneen Football Manager 2013:n myyntitahti onkin ollut lupaavissa kuosissa jo tovin. Toukokuun alussa Jacobson vahvisti pelin rikkoneen miljoonan myydyn kappaleen rajan viisi kuukautta nopeammin kuin sitä edeltänyt Football Manager 2012.

Tarkkoja myyntilukuja ei ole rajapyykin rikkouduttua jaettu.

Juhlistaakseen tapahtumaa Jacobson vahvisti Football Manager 2014:n olevan parhaillaan matkalla Windowsin ja OS X:n ohella myös Linuxille. Hän on myös vakuuttanut, että kun pelin ostaa yhdelle alustalle kerran, voi sitä pelata Steamin kautta millä tahansa mainituista alustoista ilman lisäveloituksia.

Pelaajan arvostelun Football Manager 2013:sta voi lukaista tästä. Peli on kirjoitushetkellä myös Steamissa reippaassa alennuksessa aina iltayhdeksään asti.

Lähde: Miles Jacobson (Facebook)

Lisää luettavaa