Flopiksi jäänyt Battleborn ei joudu julkaisijansa hylkäämäksi

Battleborn ei ole onnistunut myymään julkaisijansa odottamalla tavalla, mutta Take-Two ei ole vielä valmis luopumaan toivosta.

7.8.2016 15:15

Gearbox Softwaren alkuvuodesta julkaisema Battleborn ei ole onnistunut saavuttamaan studion Borderlands-sarjan kaltaista menestystä. Pelin julkasseen 2K Gamesin emoyhtiö Take-Two on julkisesti nyt myöntänyt osana viimeisimpiä tulosraporttejaan, ettei peli ole onnistunut myymään yhtiön odottamalla tavalla, vaikka sen saama arvostelemenestys ei olekaan ollut yhtään hassumpi.

Aikeissa Take-Twolla ja 2K:lla ei ole kuitenkaan hylätä vielä laivaa. Take-Two on vakuutellut, että pelin tukemista jatketaan suunnitellusta vielä tulevaisuudessa, sillä se näkee pelillä vielä potentiaalisia kasvumahdollisuuksia pitkällä aikavälillä. Yhtiössä myös koetaan, että he jotka ovat pysyneet pelin kyydissä tähän asti ovat todella pitäneet Battlebornista.

Tähän mennessä Gearbox on pyrkinyt pitämään Battlebornia raikkaana sekä kepeällä lisäsisällöllä että myös erinäisillä tasapainopäivityksillä. Suurimmat lisät peliin ovat tähän mennessä olleet sen kaksi lisäsisältöhahmoa, johon kumpaankin pelaajilla on ollut mahdollista päästä käsiksi pelissä ansaittavaa valuuttaa käyttämällä. Suunnitelmissa Gearboxilla olisi lisätä peliin vielä ainakin kolme uutta vastaavalla tavalla pelaajille jaettavaa hahmoa.

Battleborn ei ole viime aikoina ollut ainoa 2K Gamesin peli, jonka pelaajamäärät eivät ole pyörineet aivan julkaisijan odottamissa lukemissa. Hieman vastaaviin ongelmiin ajautui aikoinaan myös täysin moninpelivetoinen Evolve, jota onkin sittemmin muovattu ilmaiseksi pelattavaa Stage 2 -muotoon.

Pelaaja-lehden arvostelun Battlebornista voi katsastaa tästä. Aiemmin toukokuussa raapustimme kasaan pelistä myös kepeän oppaan aloittelijoille.

Lähde: Eurogamer

Lisää luettavaa