Five Nights at Freddy’s -elokuva pääsee vauhtiin – käsikirjoitus löytyi ja kuvaukset lähestyvät

Viiden vuoden työstäminen johtanee vielä johonkin.

23.11.2020 15:25

Kauhusarja Five Nights at Freddy’sin saapuminen elokuvateattereihin on vielä hyvinkin tapahtumassa. Hanketta on hierottu viimeiset viitisen vuotta, mutta viikonloppuna tuotantoyhtiö Blumhouse ja pelisarjan luoja Scott Cawthon vahvistivat, että leffalle on löytynyt sopiva käsikirjoitus ja että kuvaukset käynnistyvät keväällä.

Paljastus tapahtui Reddit-sivuston puolella, jossa Cawthon nosti esiin joukon hylätyksi päätyineitä käsikirjoitusideoita. Osan kerrottiin olleen peräisin isoilta studioilta ja ohjaajilta, osan vuorostaan Cawthonilta itseltään ja palkatuilta kynäilijöiltä. Joukosta löytyi muun muassa tarinoita pulaan joutuvista teineistä ja kummitusten jahtaajista. Osa perustui myös enemmän kirjoihin kuin peleihin ja osa ei suoranaisesti oikein mihinkään.

Mitä tulee nykyiseen käsikirjoitukseen, kerrotaan sen tuovan yhteen parhaat palat kaikista aiemmista käsikirjoituksista oikeilla hahmoilla, motivaatioilla ja panoksilla. Pelkoa, hauskuutta ja hyvää tarinaa ei ole myöskään Cawthonin mukaan unohdettu.

Hylättyihin tarinakokonaisuuksiin voi tutustua tarkemmin lähdelinkistä.

Lähde: Reddit, Blumhouse (Twitter)

Lisää luettavaa