Final Fantasy XV:stä tuttu Justice Monsters Five näyttää saapuvan tiensä päähän

Osana Final Fantasy XV:tä markkinoitu Justice Monsters Five -flipperipeli saattaa olla jo aikansa elänyt.

29.12.2016 20:25

Eräänlaisena Final Fantasy XV:n markkinointikikkana julkaistu mobiilipeli Justice Monsters Five tuntuu tekevän kuolemaan. Square Enixin japaniksi julkaiseman tiedotteen mukaan pelin palvelimet suljetaan ainakin idässä 27. maaliskuuta ja että kuukautta aikaisemmin siihen myydyn Golden Orb -valuutan jakelu päättyy.

Toistaiseksi on epäselvää vaikuttaako palvelimien sulkeminen länteenkin asti, sillä vastaavaa tiedotetta ei ole näkynyt englanniksi. Square Enix ei ole tosin kiistänytkään millään muotoa, että sulkeutuminen olisi lännessä tapahtumassa.

Justice Monster Fiven oli vielä yhdessä vaiheessa määrä saapua myös Windows 10:lle. Oletettavasti tämä versio ei ole enää työn alla. Final Fantasy XV:stä löytyvänä minipelinä sen elämä kuitenkin jatkunee normaalisti.

Justice Monster Five on toinen kahdesta mobiilipelistä, jotka Square Enix on sitonut osaksi Final Fantasy XV:n maailmaa. Toinen tuoreessa konsoliroolipelissä viitattu nimike on King’s Knight: Wrath of the Dark Dragon, jota ei toistaiseksi ole julkaistu virallisesti lännessä. Tarkoituksena Squaren oli saada se ulos vielä ainakin Yhdysvalloissa ensi vuoden puolella.

Lähde: Square Enix, Justice Monsters Five (Twitter)

Lisää luettavaa