Final Fantasy XV:n uusi demo julkaistiin – tähdillä kyllästetty elokuva, animesarja ja erikoisversioita myös julki

Final Fantasy XV ei todellakaan jää vain pelkäksi peliksi. Jo nyt pelistä on käynnistynyt oma lyhyt animesarjansa, minkä lisäksi työn alla on myös pelin tapahtumia pohjustava elokuva.

20.9.2016 16:33

Square Enix teki varhain torstaiaamuna joukon Final Fantasy XV -aiheisia julkistuksia.

Ensinnäkin varmaa nyt on, että peli saapuu tosiaan PlayStation 4:lle sekä Xbox Onelle 30. syyskuuta ja että siitä on parhaillaan saatavilla uusi ilmainen demo. Näiden ohella Square kuitenkin paljasti myös joukon Final Fantasy XV -erikoisversioita sekä peliin pohjautuvan uuden lyhytanimesarjan ja animaatioelokuvan.

Uusi animaatioelokuva kantaa nimeä Kingsglaive: Final Fantasy XV ja se on tarkoitus julkaista digitaalisesti vielä myöhemmin tänä vuonna maailmanlajuisesti. Elokuva taustoittaa pääpelin tapahtumia keskittymällä kuningas Regiksen koettelemuksiin ja sitä on tähdittämässä joukko varsin nimekkäitä tähtiä. Esimerkiksi Game of Thrones -näyttelijät Sean Bean ja Lena Headey ovat leffassa mukana, kuten myös Breaking Bad -tähti Aaron Paul.

Ohessa leffan debyyttitraileri.

Uuden animesarjan tunnistaa vuorostaan nimestä Brotherhood Final Fantasy XV. Kyseessä on myöskin pääpeliä pohjustava teos, joka keskittyy tosin enemmän taustoittamaan sen sankareiden ystävyyttä. Ensimmäisen osan voi parhaillaan jo katsoa YouTubesta ja kaikkiaan neljä muuta jaksoa on tulossa myös vielä saataville ennen itse pelin julkaisua.

Mitä tulee Final Fantasy XV:n erikoisversioihin, on peli saamassa niitä parikin kappaletta perusversionsa rinnalle. Ensinnäkin ensimmäiset kauppoihin saapuvat kopiot Final Fantasy XV:stä ovat niin sanottua Day One Editioneja, joihin Square Enix pakkaa mukaan Masamune-lisäsisältöaseen. Day One Edition kuuluu osaksi myös hieman hintavampaa Deluxe Editionia, josta mukaansa on mahdollista saada myös Kingsglave-elokuvan Blu-raylla sekä uuden lisävärin sankareiden autoon ja Kingsglaive-aiheisen lisäsisältöasusteen.

Mittavin Final Fantasy XV:stä saatava erikoisversio on niin sanottu Ultimate Collector’s Edition, jota Square Enix on aikeissa myydä yksinoikeudella omassa verkkokaupassan. Pakettiin kuuluu kaikki edellä mainittu sälä, kuten myös 192-sivuinen kovakantinen taidekirja, Noctis-figuuri sekä kaksi erikois-Blu-ray-levyä. Toinen niistä pakkaa yhteen sekä itse Final Fantasy XV -pääpelin, Kingsglaiven että myös Brotherhoodin musiikkikappaleet, kun taas toinen sisältää Brotherhoodin kaikki viisi jaksoa sekä ylimääräisen kuudennen jakson.

Square Enix on pyytämässä Deluxe-versiosta noin 90 euron hintaa, kun taas Ultimate Collector’s Editionin on voinut saada itselleen 270 eurolla.

Ohessa vielä uusi japaninkielinen traileri sekä Final Fantasy XV:stä että myös siitä julkaistusta uudesta demosta. Alle olemme upottaneet trailerin myös pelistä löytyvästä Justive Monster Five -flipperistä, jonka Square Enix on tuomassa pian myös sekä Android- että iOS-laitteille pelattavaksi.

Uuden englanninkielisen trailerin Final Fantasy XV:stä löytää parhaillaan sekin toki myös YouTubesta. Se on anniltaan kuitenkin aneemisempi kuin oheinen japaninkielinen video.

Lisää luettavaa