Final Fantasy XV:n New Game+ -tila pääsee irti ensi viikolla, lisävarusteita myös tulossa

Final Fantasy XV:n New Game+ -tila päästään kokemaan vielä ennen joulua. Myös muuta pientä on luvassa samaan aikaan.

17.12.2016 05:00

Joulun lähestyessä Final Fantasy XV on saamassa vielä ainakin yhden tuoreen päivityksen. Aatonaatonaattona eli siis 22. joulukuuta peliin kiikutetaan siihen jo aiemmin tässä kuussa lupailtu New Game+ -tila, joka mahdollistaa pelin läpipeluun uudelleen edellisestä pelikerrasta säilöön jääneillä varusteilla ja kyvyillä.

Uuden päivityksen yhteydessä peliin kiikutetaan samalla myös Holiday Packiksi ja Holiday Pack+:ksi kutsutut lisäsisältöpaketit. Holiday Pack  on kaikille ilmainen ja sen mukana peliin saadaan pari lisävarustetta, joista pari pitää sisällään muutamia erikoisominaisuuksia. Warrior’s Fanfare -esineen voimin pelaajat voivat tienata ylimääräisiä kykypisteitä taisteluissa saamalla niissä A+-arvosanoja hyökkäystaidoistaan. Nixperience Band vuorostaan antaa pelaajille mahdollisuuden pelata Final Fantasy XV:tä ilman, että hahmot keräävät tasoja ollenkaan pelin aikana.

Holiday Pack+:aan pääsevät vastaavasti käsiksi pelin kausikortin omistajat ja se tarjoaa hieman enemmän erikoisvarusteita pelaajien käyttöön. Tarjolla on esimerkiksi vihollisten pudottamiin tavaroihin vaikuttava onnenkalu sekä Noctiksen Armiger-mittarin täyttymistä nopeuttava työkalu. Holiday Pack+:n myötä pelaajat pääsevät myös kehystämään Prompton ottamia kuvia halutessaan. 

Molempien pakettien sisuksiin Square Enix on ujuttanut lisäksi mystisemmän Carnival Passport -esineen, jonka on määrä toimia lippuna jonkinlaiseen pelin sisäiseen Moogle Chocobo -karnevaalitapahtumaan. Tapahtumaa ei tosin löydy pelistä vielä, vaan se lisätään siihen tammikuussa.

Final Fantasy XV:n päivittymisen on määrä jatkua ensi vuonna laajassa mittakaavassa vielä noin muutenkin. Square Enix on esimerkiksi luvannut lisäävänsä peliin lisää välipätkiä, jotka auttavat selittämään muutamien hahmojen motiiveja paremmin. Myös maksullista lisäsisältöä on luvassa.

Lähde: Square Enix Blog

Lisää luettavaa