Final Fantasy XV valmistui – katso uusi näyttävä traileri ja valmistaudu verkkopelilaajennukseen

Reilut kymmenen vuotta alkuperäisen julkistuksensa jälkeen Final Fantasy XV on valmis. Asiaa on juhlistettu uudella trailerilla ja lisäsisältöinfolla.

27.10.2016 17:30

Reilut kymmenen vuotta kehitteillä ollut Final Fantasy XV on virallisesti valmis monistusta varten, julkaisija Square Enix on paljastanut. Niin sanotun kultaan menemisen kunniaksi pelistä on julkistettu tällä viikolla uusi animaatiotraileri sekä kokonainen joukko lisäsisältöyksityiskohtia.

Lisäsisällön osalta tiedossa nyt on, että peliin luvatut kolme hahmokohtaista lisäepisodia päästävät pelaamaan aina yhtä päähenkilö Noctiksen kavereista pelin pääjuoneen kietoutuvien pienten tapahtumien ympärillä. Kukin hahmo omaa omanlaisensa pelityyliin, minkä lisäksi odotettavissa lisäreiltä on myös niin uusia aseita kuin hirviöitäkin.

Neljäs peliin tähän mennessä suunniteltu lisäsisältö on vuorostaan Comrades-niminen laajennus, jonka on määrä tuoda peliin verkossa pelattavan yhteistyömuodon. Siinä joukko pelaajia ottavat haltuun yhden Final Fantasy XV:n neljästä sankarista per naama ja yrittävät selvitä läpi kiivaista taisteluista.

Kuhunkin edellä mainittuun sisältöön pääsee käsiksi sekä erikseen että myös pelin noin 25 euron kausikortin hankkimalla. Lisäsisällön kehityksen on määrä startata nyt kun, Final Fantasy XV:n varsinainen julkaisu alkaa olla käsillä.

Mitä tulee oheiseen traileriin, tarjoaa se katsauksen näkyyn, jonka Noctiksen isä kuningas Regis sattuu saamaan mahdollisesta katastrofaalisesa tulevaisuudesta. Pätkää on ollut tuottamassa Digic Pictures, joka loi myös Final Fantasy XV -elokuva Kingsglaiven.

Final Fantasy XV julkaistaan Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle 29. marraskuuta.

Lähde: Gematsu, Final Fantasy XV (Twitter)

Lisää luettavaa