Uusin Final Fantasy järisyttää sarjan ikiaikaisia perinteitä.

Pitkäikäinen sarja on aina kasvanut ja kehittynyt pelaajien mieltymysten ja tottumusten mukana, ja niin tulee käymään myös tulevana vuonna ilmestyvän Final Fantasy XV:n kohdalla. Examiner.com-sivustolle antamassaan uunituoreessa haastattelussa pelin ohjaaja Hajime Tabata kertoo, kuinka uusimman fantasiaeepoksen tarinankerronta kosiskelee nykypäivän pelaajia.

– Pyrimme todella siihen, että tarinankerronta ja peli itse ovat täysin yhtä, Tabata vannoo haastattelussa.

Sarjan aiemmista osista tutun välianimaatiopainotteisen juonikulun sijaan tarinaa punotaan nyt pelaamisen kautta. Tabatan mukaan peli ammentaa inspiraatiota uuteen kerrontatapaansa muun muassa Naughty Dogin parin vuoden takaisesta The Last of Usista, jonka juonta ylistettiin aikanaan maasta taivaisiin.

– Final Fantasy XV eroaa The Last of Usista siinä, että se on täysi roolipeli. Voimme kertoa syvällisemmän, raskaamman ja täyteläisemmän tarinan ja katsella hahmojen kehitystä laajemmasta kulmasta, Tabata selittää.

Final Fantasy XV ilmestyy tämän vuoden puolella Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Peli ei ole vielä saanut tarkkaa julkaisupäivää.

Lähde: Examiner.com, VG247

Lisää luettavaa