Final Fantasy XIV:n tuomisesta Xbox Onelle ja Nintendo Switchille keskustellaan

Square Enix käy edelleen keskusteluja Microsoftin ja Nintendon kanssa tuodakseen massiivimoninpelinsä Final Fantasy XIV:n yhtiöiden alustoille.

7.6.2017 08:00

Square Enix on paljastanut olevansa kiinnostunut laajentamaan massiivimoninpeli Final Fantasy XIV:n myös Xbox Onelle sekä Nintendo Switchille ja käyvänsä aiheesta jatkuvia keskusteluja osapuolten kanssa.

Pelin ohjaaja ja tuottaja Naoki Yoshida paljasti taannoisessa haastattelussaan, että yhtiö etsii koko ajan tapoja laajentaa pelin pelaajakuntaa sekä pelattavia alustoja, joihin lukeutuvat sekä Microsoftin että Nintendon uusimmat konsolit.

Ongelmana vain on se, että tuodakseen Final Fantasy XIV:n uudelle alustalle, yhtiöiden täytyy ensin päästä yhteisymmärrykseen muun muassa päivitystahdista sekä yhteisöistä.

– Meidän täytyy olla varmoja, että Nintendo ja Microsoft ymmärtävät, mitä me teemme ja tietävät meidän verkko- ja QA-säännöistä. Uskomme näiden keskustelujen kestävän pitkään, Yoshida korostaa.

Toisekseen uusien alustojen lisääminen FFXIV:n universumiin tarkoittaisi myös kattavampia yhteisö- ja tukipalveluita, jotka täytyisi Yoshidan mukaan jakaa Square Enixin sekä Microsoftin ja/tai Nintendon välillä.

Final Fantasy XIV on pelattavissa pc:llä ja PlayStation 4:llä. Peli on saamassa toisen laajennuksensa, Stormbloodin, 20. kesäkuuta, jolloin myös PS3-version tuki lopetetaan.

Lähde: Finder

Lisää luettavaa