Final Fantasy XIV:n seuraava suurlaajennus on Stormblood

Square Enix on virallisesti julkistanut Final Fantasy XIV:n seuraavan laajennuksen, joka kulkee nimellä Stormblood.

14.10.2016 19:25

Final Fantasy XIV laajenee laajenemistaan. Pelin Pariisissa käynnistyneessä Fan Festival -tapahtumassa paljastettiin massiiviverkkoroolipelin toinen laajennus, Stormblood.

Pelin tuottaja Naoki Yoshida esitteli tapahtuman aikana pelin ensimmäisen virallisen videon, jossa saadaan viitteitä pelin Eorza-maailman tulevista kuvioista. Laajennus keskittyy Ala Mhigon takaisinvaltaamiseen Garleanin sorrolta. Se muun muassa nostaa pelin tasokaton 70:een, ja sisältää uusia työluokkia, taitojärjestelmäuudistuksen ja mahdollisuuden kantaa enemmän tarvikkeita mukanaan.

Stormbloodista lupaillaan lisää yksityiskohtia Fan Festival -tapahtumasarjan edetessä, kun se jatkaa taivaltaan Japanissa joulukuun lopulla ja Saksassa helmikuussa 2017.

Final Fantasy XIV: Stormblood ilmestyy alkukesästä 2017 PlayStation 4:lle ja pc:lle, mutta sitä ei kuitenkaan nähdä enää PlayStation 3:lla. Massiiviverkkoroolipelin julkaisijan Square Enixin mukaan Final Fantasy XIV:ää on kokeillut kuusi miljoonaa pelaajaa uudelleenjulkaisunsa jälkeen.

Lähde: Square Enix, Eurogamer

Lisää luettavaa