Final Fantasy XIV: Shadowbringers paljastui – katso uusi synkistelevä animaatiotraileri

Final Fantasy XIV laajenee isosti taas kesällä.

17.11.2018 06:08

Shadowbringers on seuraava suuri laajennusosa massiiviroolipeli Final Fantasy XIV:ään. Ensi kesän alussa se kääntää valon soturit pimeyden taistelijoiksi, mistä vihjailee jo kovasti lisärin ensimmäinen animaatiotraileri.

Konkreettisemmin Shadowbringers tuo Final Fantasy XIV:n maailmaan uuden joukon lisää tehtäviä, alueita, luolastoja, hahmoluokkia ja jopa uuden pelattavan rodun. Lisäominaisuuksien osalta odotettavissa on mahdollisuus lyöttäytyä yhteen tekoälyhahmojen kanssa, hyppiä maailmasta toiseen saman datakeskuksen sisällä ja pelata vanhoja tehtäviä uudelleen New Game+:n muodossa.

Varsinkin uusista hahmoluokista pari näyttäisi vilahtavan jo uudella trailerilla. Square Enixin vihjailujen perusteella uusi rotu voisi vuorostaan tuoda jänismäisen Viera-kansan osaksi peliä.

Laajemmin lisäriä esitellään helmikuussa Pariisissa järjestettävän seuraavan Final Fantasy XIV -fanitapahtuman yhteydessä.

Ennen lisäriä Final Fantasy XIV:ään on valmisteilla vielä päivitys 4.5. Sen isoimpiin lisiin kuuluu uusi Blue Mage -hahmoluokka. Final Fantasy -sarjalle ominaisesti sen erikoisuuksiin lukeutuu mahdollisuus oppia kykyjä hirviöiltä. Erikoisemmaksi sen tekee myös se, ettei se ole sidoksissa muihin pelin luokkiin.

Huomionarvoisena julkistuksena Square Enix on kertonut lisäksi, että se on lopettamassa pelin 32-bittisen version tukemisen lähitulevaisuudessa.

Lähde: Gematsu

Lisää luettavaa